Yli 40€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus. Alle 40€ ostoskorin toimituskulut 4,90€ posti / matkahuolto

Laskukausi 2018 kuuluu carvingille

Laskukausi 2018 näyttäytyy erityisesti carvingin ja muun tyylittelyn erikoisvuotena. Jo entuudestaan laaja mallisto saa seuraa kääntyvästä kalustosta, jota uutuutena miehille tarjoavat Carver Crüe -erikoismallit Woodcarver, Squash ja Drop. Nämä laudat pelittävät niin rinteissä kuin offareillakin. Jos olet tottunut laskemaan erityisesti muualla kuin tampatuilla rinteillä, näillä laudoilla adrenaliini kuohuu juuri niiden samettisella kiitoradalla.

Naisille Drop tuo napakamman, mutta edelleen rennosti laskettavan vaihtoehdon laskijoille, joille esimerkiksi Slash ei ole ollut riittävän luotettava nopeaan laskuun rinteissä ja offareilla. Perinteinen camber siteiden välissä, rockerit nosessa ja tailissa tuovat lautaan suorituskykyä ja monipuolisuutta.

Siteissä Phantom-side on saanut rinnalleen Phantom carverin, joka on erityisesti carvingajoon viimeistelty erikoismalli. Tavalliseen Phantomiin erona carverin kantapää on korottu kolme milliä, mikä tuo lisää tiukkuutta takakantin käännöksiin ja voimaa myös fronttipuolelle. Ero on merkittävä. Esimerkiksi Squash-laudan tuntuma on Team-siteillä rento, mutta Phantom carverit tuovat siihen aivan uuden skalpellintarkan tatsin, joka saa sykkeen kiihtymään ensikäännöksestä alkaen.

Malliston jäykimmät siteet Machine ja Phantom ovat saaneet uudet microdrive-strapit. Niiden kiristys tapahtuu “puolen naksauksen” hienosäädöllä, joten kengät saa miellyttävästi aivan snadisti aiempaa tiukemmalle.