Yli 40€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus. Alle 40€ ostoskorin toimituskulut 4,90€ posti / matkahuolto

Talvi 2018-2019 nyt maahantuojan verkkokaupassa

Uusi talvi ja uudet tuotteet! Iloisina ja tavaroiden hyllyttämisestä otsamme helmeillen saamme ilmoittaa, että Nitron valikoima kaikille lumilautailijoille on jälleen kerran aiempaakin kattavampi. Olet sitten kouliintunut laskija joka haluaa uutta potkua laskuharrastukseen,  etsit lasku-uran alkuun kehittymistä tukevia välineitä tai haluat varmistaa lapsesi mukavat ensimetrit mäessä, olet hyvässä seurassa.

Olemme Nitron maahantuoja Suomessa ja verkkokauppamme palvelee ”ihmisten aikoihin” yhden puhelinsoiton päässä: 050 339 2019. Tunnemme tuotteemme ja kerromme niistä mielellämme lisää!

Kauden 2018-2019 uutuudet

Mitä laskukausi 2018-2019 sitten tuo mukanaan? Quiver-sarja kasvaa monipuolisilla erikoismalleilla ja samalla puuterilaudoista tunnettu Quiver-mallisto on muuttumassa myös freestylelautojen kentäksi.

Naisten mallisto on kasvanut omalla Squash-laudan mitoituksella ja ”Kössistä” on nyt myös splittiversio! Miesten malliston Dropoutista olemme syystäkin tohkeissamme, sillä se yhdistää puuterilaudan muotoilun klassiseen freestylelaudan-sheippiin. Ennustamme, että kasarin-ysärin taitteessa laskemaan alkaneet kehäketut ottavat Dropoutin varmasti omakseen.

Dropout

Laajan valikoiman ansiosta jokaiselle löytyy se oma, hienoja elämyksiä ja kehittymisen iloa tarjoava laskukaveri. Ja jos sinulla on vielä vain aavistus siitä mitä haluaisit saavuttaa, mutta oikean mallin valinta tuntuu vaikealta, ota puhelin käteen ja soita, ja mietitään porukalla!

Pro-yksityiskohtia edullisemmissa malleissa

Naisten uutuusside Cosmic on erinomainen esimerkki linjasta, jossa Nitro tuo huippumallien toimivia yksityiskohtia myös edullisemman hintaluokan tuotteisiin: Cosmic on rento, mutta varma ja laadukas side. Siinä molemmille jaloille erikseen muotoillut highbackit myötäilevät oikeaa laskuasentoa ja miellyttävät pitkinäkin laskupäivinä.

Cosmic

Löydät verkkokaupastamme myös valmiit ja edulliset lauta+side –paketit, joissa kombo on valmiiksi mietitty toimivaan hyvin yhteen. Esimerkiksi miesten mallistossa Prime+Staxx –paketti on varsin edullinen, mutta speksit kestävät vertailun kalliimpiinkin malleihin: Prime on puuydinlauta kestävällä extruded-pohjalla ja tyylikkäällä grafiikalla. Staxx-siteen kaikki osat ovat täyttä laatua aina pohjan EVA-pehmustetta, muotoiltuja strapeja ja toimivia, helppokäyttöisiä alumiiinisolkia myöten.

Prime+Staxx

 

 

Testride-vuokraamot palvelevat ja demoteltta kiertää

Useissa hiihtokeskusten vuokraamoissa eri puolella Suomea on edullinen uutuusmallien Testride-mahdollisuus, joten voit vuokrata pelkän laudan lisäksi uuden elämyksen. Kierrämme myös eri tapahtumissa talven mittaan demotelttamme kanssa testauttamassa uutuusmallejamme.