Yli 40€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus. Alle 40€ ostoskorin toimituskulut 4,90€ posti / matkahuolto

Ale!

Nitro

Nitro Beast Lumilautapaketti

795,00 

Halvin hinta aina! Lue Nitron hintatakuusta »

Poista

Tilatessasi siteiden asennuksen, kirjoita alla olevaan lisätietojakenttään kumpi jalka edellä lasket, ja tarvittaessa muut asennus toivomukset

Avaa kokotaulukko »

Beast-lumilauta pakettina  NITRO TEAM -lautasiteen kanssa.

Beast on Eero Ettalan, Marcus Klevelandin ja Torgeir Bergremin valinta. Kyseessä on freestyle-mallistomme vahvin, kevein, responsiivisin ja kovaa ajoa kestävin lauta. Beast on tehty isoihin ilmoihin, koviin ländeihin ja raskaimpaan reililaskuun. Tästä laudasta et löydä virheitä anteeksiantavaa rakennetta ja “friendly flexiä”, vaan luotettavan ja varman lumilaudan isoon ja kovaan menoon. Pimeässä hehkuva grafiikka!

Beast on twin-lauta radial-sidecutilla. Siinä on Trüe camber, eli perinteinen camber nosesta tailiin: Paras ollie pop, varmimmat ländit ja tarkin laudan hallinta. Beastissa on Park flex, eli perinteisestä camberista huolimatta se ei ole mikään ratalauta.

 • Power Core II: Puuytimen pääpuulaji on poppeli, eli kotoisammin haapa. Se tekee laudasta kevyen. Power Core II -ytimessä kestävyyttä ja laudan poppia on lisätty laudan mittaisilla pyökkitangoilla.
 • Whiplash core profile: Laudan kansi on ohennettu siteiden välissä ja vahvuutta on lisätty siteiden kiinnityspaikasta kohti nosea ja tailia: Flexiä presseihin, voimaa ponnistukseen
 • Ureshred sidewall: Laudan reunamateriaali on erittäin kestävää polyuretaania, joka voi olla tuttu materiaali esimerkiksi skeittilautojen renkaista. Sidewallissa PU tuo erinomaiset vaimennusominaisuudet ja se tekee laudasta erittäin kestävän parkkilaskuun.
 • Railkiller-kantit ovat kaksi kertaa tavallisia kantteja paksummat ja kaksi kertaa niitä kestävämmät. Voit viilata kantit huoletta reilisessareille ja palauttaa ne takaisin carving-kuntoon
 • Tri-lite laminates: Laudan puuydin on laminoitu kolmeen suuntaan: paras kääntyvyys ja vaste laskijan liikkeeseen.
 • Ballistic Impact Panels: Kevlar-vahvikkeet lisäävät kestävyyttä side-inserttien ja laudan muun rakenteen kriittisissä pisteissä, jotka ovat kovalla rasituksessa isoissa ländeissä.
 • Diamond band: Laudan rakenteeseen on lisätty hiilikuitua laudan koko mitalle nosesta tailiin.  Tämä äärimmäisen kevyt ja kestävä ratkaisu edistää laudan hallittavuutta.
 • Sintered Speed Formula 2.0 -pohja: Nanoteknologialla tehty vahvakyllästys pohjassa tekee siitä äärimmäisen nopean kaikissa lumiolosuhteissa. Löytyy Nitron parhaista lautamalleista.

 

Team-side tarjoaa mukavuutta ja pro-tason suorituskykyä.  Nitron kansainvälisesti myydyin sidemalli.

 • Saat sovitettua takakupin etäisyyden juuri omaan kenkääsi nopeasti ja vaivattomasti.
 • Nyt Vibram-kumisella varvasstrapilla!
 • Kaapelivahvistettu strapien ja solkien kiinnitys – et missaa laskupäivää vaikka muovi antaisi periksi (ja meillä varaosapalvelu pelaa).
 • Ilmatyyny kantapäille.
 • Anatomisesti muotoillut strapit.
 • Kolmen asteen canting säästää polvia – jaksat laskea pidempään ja paremmin.
 • Siteen kulma pysyy lukittuna, vaikka vaihdat lennosta stanssia tai lautaa.

TAULUKKO OIKEAN SIDEKOON VALINTAAN.

SITEEN KOKO M SITEEN KOKO L
Kenkä 7.0 – 10.5 US Kenkä 11.0 – 14.0 US
Kenkä 25.0 – 28.5 MP Kenkä 29.0 – 32.0 MP
Kenkä 38.5 – 43.5 EU Kenkä 44 – 48 EU

Kokotaulukko

Näillä ohjeilla tilaat oikean kokoisen kengän:

1. Aseta sukallisen jalan kantapää seinää vasten.
2. Mittaa jalkapohjan pituus seinästä pisimmän varpaasi kärkeen.
3. Mittaa varmuuden varalta molemmat jalat, sillä ne voivat olla eri kokoiset.
4. Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1.0 cm. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko.

ESIMERKKI:
Jalkapohjan mitattu tarkka pituus on 27.3 cm 1.0 cm=28.3 cm. Oikea koko on mondo 28.5
Mondo=cm

Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1 cm, jos haluat napakat kengät. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko. Lisää 1,5 cm, jos haluat rennot ja mukavat kengät.

POWERLITE CORE

Tähän tekstiä että mikä se on…