Yli 40€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus. Alle 40€ ostoskorin toimituskulut 4,90€ posti / matkahuolto

Ale!

Nitro

Highlander

790,00 

Halvin hinta aina! Lue Nitron hintatakuusta »

Poista

Tilatessasi siteiden asennuksen, kirjoita alla olevaan lisätietojakenttään kumpi jalka edellä lasket, ja tarvittaessa muut asennus toivomukset

Avaa kokotaulukko »

 

Highlander on all mountain -lauta kovaan ajamiseen ja laskijalle, joka haluaa jokaisesta käännöksestä elämyksen. Tähän lautaan on isketty kiinni Nitron paras osaaminen, kun työnä on tehdä laskijan lauta.

Highlanderissa on perinteinen camber, joka on leikkaavin vaihtoehto. Tämä jalkavuus yhdessä laudan takaosaa kohti tiukentuvan sidecutin kanssa tuo vakautta ja hallittavuutta juuri koviin vauhteihin.

Mallissa on hyödynnetty Koroyd-materiaalia nosessa ja tailissa. Koroyd on myös suojapanssareissa käytetty erittäin jäykkä ja erittäin kevyt komposiittimateriaali. Se syö laudassa sen tärinää kovassa vauhdissa ja keventää painoa huomattavasti.

Highlanderin vakautta kovissa vauhdeissa on lisätty myös Antiphase-inserteillä osana laudan rakennetta. Antiphase vähentää laudan tärinää ja yhdessä Koroyd-rakenteen kanssa pitää laudan vakaana juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset.

Highlanderiin on luonnollisesti valittu Nitron nopein pohja, joten se tarjoaa hyvät lähdöt niin rinteissä kuin puuteriseinilläkin.

POWERLITE CORE

Tähän tekstiä että mikä se on…