Yli 40€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus. Alle 40€ ostoskorin toimituskulut 4,90€ posti / matkahuolto

Ale!

Nitro

Nitro Karma

399,00 

Halvin hinta aina! Lue Nitron hintatakuusta »

Poista

Tilatessasi siteiden asennuksen, kirjoita alla olevaan lisätietojakenttään kumpi jalka edellä lasket, ja tarvittaessa muut asennus toivomukset

Avaa kokotaulukko »

Karma on naisille mitoitettu versio Quiver-sarjan nopeimmasta lautamallista Bankerista.

Karman pitkä kääntösäde pitää vauhtia yllä ja tekee laudasta vakaan laskettavan kovissakin nopeuksissa. Standard-camber tuo käännöksiin lisää vakautta ja varmistaa Karman suorituskyvyn tiukoissakin tilanteissa.

Karma ei ole kuitenkaan kapean käyttöalueen spesialisti, vaan se taipuu kaikkeen freestyle-laskemiseen niin parkissa, rinteissä kuin pehmeässä lumessakin. Karman pitkä nose lisää osaltaan kantavuutta syvässä lumessa lumilautailuun.

  • Progressiivinen sidecut: Sivuleikkaus tiukkenee tailia kohden. Lauta on rento laskettava tasapainoisessa laskuasennossa ja painopisteen siirtäminen takajalalle tekee siitä aggressiivisemman kääntyjän.
  • Lautaa on ohennettu siteiden välissä. Tämä vähentää kiertojäykkyyttä, tekee käännösten aloittamisesta kevyempää ja auttaa ampaisemaan aina uuteen carveen.

 

Nitro on ekologinen valinta. Tämän laudan puumateriaalin alkuperä on kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuissa, FSC-sertifioiduissa metsissä. Nitron lautatuotanto on 100% hiilineutraalia: CO2-päästöt on selvitetty, laskettu ja kompensoitu täysin.

Kokotaulukko

Näillä ohjeilla tilaat oikean kokoisen kengän:

1. Aseta sukallisen jalan kantapää seinää vasten.
2. Mittaa jalkapohjan pituus seinästä pisimmän varpaasi kärkeen.
3. Mittaa varmuuden varalta molemmat jalat, sillä ne voivat olla eri kokoiset.
4. Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1.0 cm. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko.

ESIMERKKI:
Jalkapohjan mitattu tarkka pituus on 27.3 cm 1.0 cm=28.3 cm. Oikea koko on mondo 28.5
Mondo=cm

Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1 cm, jos haluat napakat kengät. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko. Lisää 1,5 cm, jos haluat rennot ja mukavat kengät.

POWERLITE CORE

Tähän tekstiä että mikä se on…