Yli 50€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus.

Ale!

Nitro

Nitro Optisym Lumilautapaketti

399,00 

Halvin hinta aina! Lue Nitron hintatakuusta »

Poista

Tilatessasi siteiden asennuksen, kirjoita alla olevaan lisätietojakenttään kumpi jalka edellä lasket, ja tarvittaessa muut asennus toivomukset

Avaa kokotaulukko »

Optisym toimii juuri siinä, mitä freestyle-laskeminen on juuri nyt: Ei vain parkkia, ei vain hyppyreitä, vaan hauskaa pidetään kaikkialla mäessä. Optisym taittuu carving-fiilistelyyn, vaativaan parkkilaskuun ja minishreddaukseen kaikessa mitä keskus eteen tarjoaakaan. Medium flex 5/10.

Kyseessä on asymmetrinen twin, eli nose ja tail ovat samanlaiset. Kääntösäde on kuitenkin tiukempi kantapään puolella, mikä tekee sen puolen käännöksistä normilautaa varmempia.  Täysin uutena juttuna asymmetristen lautojen joukossa kantapään puolen rakennetta on vahvistettu Powerwall-insertillä, mikä lisää kantapuolen vakautta verrattuna toiselle puolelle. Vatsapuolen käännökset ovat lumilaudalla luonnollisesti vahvempia, mutta Optisym tasaa tilit ja tuo aivan uuden fiiliksen kurvailemiseen!

Samanaikaisesti Optisym on täysiverinen parkkilauta ja se on nähty taajaan mm. Marcus Klevelandin jaloissa. Optisym on tehdasvahattu 100% luonnonvahalla, joka on tehty uusiutuvista materiaaleista.

Naisten Optisym löytyy pituudessa 138-146cm. Miesten versio on täysin samanlainen, joten jos tarvitset pidemmän mallin, nappaa vain Optisym miekkosten puolelta.

Powercore: Puuydin poppelipuusta, eli kotoisammin haavasta. Paras yhdistelmä keveyttä, kestävyyttä ja hyvää laskutuntumaa.

Cam-out -camber: Napakka ja leikkaava jalkavuus siteiden välissä kevenee rockeriksi ennen nosea ja tailia. Täydellinen yhdistelmä kanttipitoa ja leikkisyyttä.

Whiplash core profile: kansi on ohennettu laudan keskellä. Tämä helpottaa sekä carvingia että butterointia ilman napakan popin menettämistä.

Premium Extruded FH Base: Kestävä ja nopea pohja, joka vaatii liukkaampia sintrattuja pohjamateriaaleja vähemmän huoltoa. Ekstrudoitu pohja on kestävin valinta reileille ja urbaaniin laskemiseen.

Ureshred sidewall: Laudan reunamateriaali on erittäin kestävää polyuretaania, joka voi olla tuttu materiaali esimerkiksi skeittilautojen renkaista. Sidewallissa PU tuo erinomaiset vaimennusominaisuudet ja se tekee laudasta erittäin kestävän parkkilaskuun.

Railkiller-kantit ovat kaksi kertaa tavallisia kantteja paksummat ja kaksi kertaa niitä kestävämmät. Voit viilata kantit huoletta reilisessareille ja palauttaa ne takaisin carving-kuntoon.

Dual degressive sidecut: Lumilaudan sivuleikkauksessa yhdistyy lyhyempi kääntösäde keskellä ja pidemmän kääntösäteen leikkaus laudan päissä. Rennoin ja leikkisin vaihtoehto.

Nitro on ekologinen valinta. Tämän laudan puumateriaalin alkuperä on kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuissa, FSC-sertifioiduissa metsissä. Nitron lautatuotanto on 100% hiilineutraalia: CO2-päästöt on selvitetty, laskettu ja kompensoitu täysin.

 

Pakettiin kuuluva side NITRO COSMIC

Siteenkoko S/M: 5.5 -10.5 US / 23.0 – 28.0 MP / 36.0 – 43.0 EU

Kokotaulukko

Näillä ohjeilla tilaat oikean kokoisen kengän:

1. Aseta sukallisen jalan kantapää seinää vasten.
2. Mittaa jalkapohjan pituus seinästä pisimmän varpaasi kärkeen.
3. Mittaa varmuuden varalta molemmat jalat, sillä ne voivat olla eri kokoiset.
4. Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1.0 cm. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko.

ESIMERKKI:
Jalkapohjan mitattu tarkka pituus on 27.3 cm 1.0 cm=28.3 cm. Oikea koko on mondo 28.5
Mondo=cm

Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1 cm, jos haluat napakat kengät. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko. Lisää 1,5 cm, jos haluat rennot ja mukavat kengät.

POWERLITE CORE

Tähän tekstiä että mikä se on…