Yli 40€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus. Alle 40€ ostoskorin toimituskulut 4,90€ posti / matkahuolto

Nitro

Nitro Quiver Dinghy -Pink Top

599,00 

Halvin hinta aina! Lue Nitron hintatakuusta »

Poista

Tilatessasi siteiden asennuksen, kirjoita alla olevaan lisätietojakenttään kumpi jalka edellä lasket, ja tarvittaessa muut asennus toivomukset

Avaa kokotaulukko »

Dinghy on Quiver-sarjan uusi wide-lauta, joka toimii todella erikokoisten laskijoiden alla. Jos jalkasi on kokoa 45 tai isompi, löydät Dinghystä paljon Quiver-sarjan laudoista tuttuja ominaisuuksia, mutta nyt aidossa wide-koossa! Quiver-laudat toimivat erinomaisesti niin rinnelaskussa kuin puuterillakin. Jos etsit uudelta lumilaudaltasi verrattomia laskuelämyksiä ja toivot lautaa, joka saa fiilistelemään vaikkapa ihan vain kääntymistä, tsekkaa Quiver-sarja ja sen uutuus Dinghy. Ja on Dinghyillä ehditty vetämään jo parkkiakin – sinä päätät.

Dinghyn kohdalla voit unohtaa vertailun ja pohdinnan siitä, mikä on oikea laudan mitta suhteessa omaan pituuteesi. Malli toimii 70kg ja ylöspäin, mutta kokenut laskija voi olla tätä kevyempikin.

Nitron modernit wide-laudat voivat viedä lumilautailusi uusiin ulottuvuuksiin, vaikka laskukenkäsi puolesta ensisijainen valinta olisi standard- tai midwide-lauta. Dinghy on ketterä ja vaivattomasti käännettävä hyvin erikokoisilla laskijoilla. Mitä pienempi laskukenkä, sitä syvempään carveen voit Dinghysi taittaa. Kiinnostaako metsäputikka? Wide 154 on vastaus.

  • Perinteinen leikkaava camber hyvällä popilla ja parhaalla vauhdinkestolla.
  • Sidecut on takana tiukempi kuin edessä: käännös on helppo aloittaa ja lauta antaa sopivan potkun käännöksen lopussa suunnan vaihtamiseen.
  • Laudan keskiosa on sen päitä ohuempi: tällä hallitaan kiertojäykkyyttä ja tuodaan parempi tuntuma käännöksiin.
  • Nopea, sintrattu pohja.
  • Voideltu jo tehtaalla 100% uusiutuvalla, aidolla luistovoiteella.

Laudan puumateriaalin alkuperä on kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuissa, FSC-sertifioiduissa metsissä. Nitron lautatuotannon CO2-päästöt on selvitetty, laskettu ja kompensoitu täysin.

 

 

Kokotaulukko

Näillä ohjeilla tilaat oikean kokoisen kengän:

1. Aseta sukallisen jalan kantapää seinää vasten.
2. Mittaa jalkapohjan pituus seinästä pisimmän varpaasi kärkeen.
3. Mittaa varmuuden varalta molemmat jalat, sillä ne voivat olla eri kokoiset.
4. Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1.0 cm. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko.

ESIMERKKI:
Jalkapohjan mitattu tarkka pituus on 27.3 cm 1.0 cm=28.3 cm. Oikea koko on mondo 28.5
Mondo=cm

Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1 cm, jos haluat napakat kengät. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko. Lisää 1,5 cm, jos haluat rennot ja mukavat kengät.

POWERLITE CORE

Tähän tekstiä että mikä se on…