Yli 50€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus.

Ale!

Nitro

Nitro Optisym Womens

279,00 

Halvin hinta aina! Lue Nitron hintatakuusta »

Poista

Tilatessasi siteiden asennuksen, kirjoita alla olevaan lisätietojakenttään kumpi jalka edellä lasket, ja tarvittaessa muut asennus toivomukset

Avaa kokotaulukko »

Optisym toimii juuri siinä, mitä freestyle-laskeminen on juuri nyt: Ei vain parkkia, ei vain hyppyreitä, vaan hauskaa pidetään kaikkialla mäessä. Optisym taittuu carving-fiilistelyyn, vaativaan parkkilaskuun ja minishreddaukseen kaikessa mitä keskus eteen tarjoaakaan.

Kyseessä on asymmetrinen twin, eli nose ja tail ovat samanlaiset. Kääntösäde on kuitenkin tiukempi kantapään puolella, mikä tekee sen puolen käännöksistä normilautaa varmempia.  Täysin uutena juttuna asymmetristen lautojen joukossa kantapään puolen rakennetta on vahvistettu Powerwall-insertillä, mikä lisää kantapuolen vakautta verrattuna toiselle puolelle. Vatsapuolen käännökset ovat lumilaudalla luonnollisesti vahvempia, mutta Optisym tasaa tilit ja tuo aivan uuden fiiliksen kurvailemiseen!

Samanaikaisesti Optisym on täysiverinen parkkilauta ja se on nähty taajaan mm. Marcus Klevelandin jaloissa. Optisym on tehdasvahattu 100% luonnonvahalla, joka on tehty uusiutuvista materiaaleista.

Naisten Optisym löytyy pituudessa 138-146cm. Miesten versio on täysin samanlainen, joten jos tarvitset pidemmän mallin, nappaa vain Optisym miekkosten puolelta.

  • Cam-out camber: leikkaava ja napakka camber siteiden välissä kevenee rockeriksi nosessa ja tailissa.
  • Midwide-leveys sekä nosea ja tailia kohti loiveneva kääntösäde kutsuvat osaltaan fiilistelemään kantilla ajamisen ihanuutta.
  • Whiplash core profile: kansi on ohennettu laudan keskellä. Tämä helpottaa sekä carvingia että butterointia ilman napakan popin menettämistä.
  • Medium flex 5/10.
  • Extruded pohja on helppo huoltaa ja korjata. Erikoisvahvat uretaani-sidewallit lisäävät kestävyyttä kaudesta toiseen
  • Railkiller kantit ovat peruskantteja tuplasti paksummat tuplasti kestävämmät.

Nitro on ekologinen valinta. Tämän laudan puumateriaalin alkuperä on kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuissa, FSC-sertifioiduissa metsissä. Nitron lautatuotanto on 100% hiilineutraalia: CO2-päästöt on selvitetty, laskettu ja kompensoitu täysin.

Kokotaulukko

Näillä ohjeilla tilaat oikean kokoisen kengän:

1. Aseta sukallisen jalan kantapää seinää vasten.
2. Mittaa jalkapohjan pituus seinästä pisimmän varpaasi kärkeen.
3. Mittaa varmuuden varalta molemmat jalat, sillä ne voivat olla eri kokoiset.
4. Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1.0 cm. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko.

ESIMERKKI:
Jalkapohjan mitattu tarkka pituus on 27.3 cm 1.0 cm=28.3 cm. Oikea koko on mondo 28.5
Mondo=cm

Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1 cm, jos haluat napakat kengät. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko. Lisää 1,5 cm, jos haluat rennot ja mukavat kengät.

POWERLITE CORE

Tähän tekstiä että mikä se on…