Yli 40€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus. Alle 40€ ostoskorin toimituskulut 4,90€ posti / matkahuolto

Nitro

Nitro Optisym x Drink Sexy

519,00 

Halvin hinta aina! Lue Nitron hintatakuusta »

Tämä tuote on matkalla varastoomme. Verkkokauppamme saldo näyttää syksyllä myös tehtaalta meille tulevat tuotteet: Tilaamalla tuotteen nyt varmistat, että saat sen. Arvioitu toimitusaika on 2-4 viikkoa. Talvikauteen mennessä kaikki myymämme tuotteet löytyvät omasta varastostamme.
Poista

Tilatessasi siteiden asennuksen, kirjoita alla olevaan lisätietojakenttään kumpi jalka edellä lasket, ja tarvittaessa muut asennus toivomukset

Avaa kokotaulukko »

Optisym on kaudella 2023 tarjolla myös Lucas Baumen aka. Yung Dolin vaatebrändin Drink Sexyn grafiikalla. Siinä meillä on monipuolinen kaveri, jolta löytyy taatusti parkin baggyimmat laskukamat.

Optisym toimii juuri siinä, mitä freestyle-laskeminen on juuri nyt: Ei vain parkkia, ei vain hyppyreitä, vaan hauskaa pidetään kaikkialla mäessä. Optisym taittuu carving-fiilistelyyn, vaativaan parkkilaskuun ja minishreddaukseen kaikessa mitä keskus eteen tarjoaakaan.

Kyseessä on asymmetrinen twin, eli nose ja tail ovat samanlaiset. Kääntösäde on kuitenkin tiukempi kantapään puolella, mikä tekee sen puolen käännöksistä normilautaa varmempia.  Täysin uutena juttuna asymmetristen lautojen joukossa kantapään puolen rakennetta on vahvistettu Powerwall-insertillä, mikä lisää kantapuolen vakautta verrattuna toiselle puolelle. Vatsapuolen käännökset ovat lumilaudalla luonnollisesti vahvempia, mutta Optisym tasaa tilit ja tuo aivan uuden fiiliksen kurvailemiseen!

Samanaikaisesti Optisym on täysiverinen parkkilauta ja se on nähty taajaan mm. Marcus Klevelandin jaloissa. Optisym on tehdasvahattu 100% luonnonvahalla, joka on tehty uusiutuvista materiaaleista.

  • Cam-out camber: leikkaava ja napakka camber siteiden välissä kevenee rockeriksi nosessa ja tailissa.
  • Midwide-leveys sekä nosea ja tailia kohti loiveneva kääntösäde kutsuvat osaltaan fiilistelemään kantilla ajamisen ihanuutta.
  • Whiplash core profile: kansi on ohennettu laudan keskellä. Tämä helpottaa sekä carvingia että butterointia ilman napakan popin menettämistä.
  • Medium flex 5/10.
  • Extruded pohja on helppo huoltaa ja korjata. Erikoisvahvat uretaani-sidewallit lisäävät kestävyyttä kaudesta toiseen
  • Railkiller kantit ovat peruskantteja tuplasti paksummat tuplasti kestävämmät.

POWERLITE CORE

Tähän tekstiä että mikä se on…