Yli 40€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus. Alle 40€ ostoskorin toimituskulut 4,90€ posti / matkahuolto

Nitro

Quiver Banker

529,00 

Halvin hinta aina! Lue Nitron hintatakuusta »

Poista

Tilatessasi siteiden asennuksen, kirjoita alla olevaan lisätietojakenttään kumpi jalka edellä lasket, ja tarvittaessa muut asennus toivomukset

Avaa kokotaulukko »

Banker on Quiver-sarjan nopein lauta. Yksityiskohdat jotka tekevät Bankerista voittajalaudan banked slamom -kisoissa, tekevät siitä nopean ja hauskan laskukaverin myös banked-kisakenttien ulkopuolella.

Bankerin pitkä kääntösäde pitää vauhtia yllä ja tekee laudasta vakaan laskettavan kovissakin nopeuksissa. Standard-camber tuo käännöksiin lisää vakautta ja varmistaa Bankerin suorituskyvyn tiukoissakin tilanteissa.

Banker ei ole kuitenkaan kapean käyttöalueen spesialisti, vaan se taipuu kaikkeen freestyle-laskemiseen niin parkissa, rinteissä kuin pehmeässä lumessakin. Bankerin pitkä nose lisää osaltaan kantavuutta syvässä lumessa lumilautailuun.

  • Progressiivinen sidecut: Sivuleikkaus tiukkenee tailia kohden. Lauta on rento laskettava tasapainoisessa laskuasennossa ja painopisteen siirtäminen takajalalle tekee siitä aggressiivisemman kääntyjän.
  • Lautaa on ohennettu siteiden välissä. Tämä vähentää kiertojäykkyyttä, tekee käännösten aloittamisesta kevyempää ja auttaa ampaisemaan aina uuteen carveen

Kaudella 2021 koossa 156cm ja 159cm!

 

 

POWERLITE CORE

Tähän tekstiä että mikä se on…