Yli 40€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus. Alle 40€ ostoskorin toimituskulut 4,90€ posti / matkahuolto

Nitro

Quiver Slash

529,00 

Halvin hinta aina! Lue Nitron hintatakuusta »

Poista

Tilatessasi siteiden asennuksen, kirjoita alla olevaan lisätietojakenttään kumpi jalka edellä lasket, ja tarvittaessa muut asennus toivomukset

Avaa kokotaulukko »

Slash on uudistunut kaudelle 2021 ja tämä on nyt kolmas evoluutio monen suosikkimallista. Slash tuntuu kokoaan pienemmältä ja voit myös valita tavallista lyhyemmän laudan.

Uuden Slashin suunnitelleet Bryan Fox ja Nitron toinen perustaja Tommy Delago ovat pitäneet tutut perusasiat mukana: Slash on erittäin monipuolinen lauta, joka toimii syvän lumen lisäksi mahtavasti myös ajetuilla rinteillä. Leveä profiili vähentää varpaiden ja kantapäiden osumista rinteeseen syvissä käännöksissä.

  • Iso ja pitkä nose pitää vauhtia yllä syvässä lumessa. Tailia kohti kapeneva muoto nopeuttaa kääntymistä.
  • Sivuleikkaus on laudan kärjessä rennompi ja se tiukkenee tailia kohti. Lauta on rento laskea ja painon siirtäminen takajalalle tekee laudasta aggressiivisemman kääntymään. Carving-rytmi löytyy nopeasti!
  • Leveät laudat voivat olla hitaita kääntymään. Slash on siteiden välissä hiukan ohuempi kuin päissä, mikä vähentää kiertojäykkyyttä ja tekee laudasta kokoaan ketterämmän.
  • Cam-out -camber, eli leikkaava ja luotettava positiivinen camber siteiden välissä, mikä kevenee rockeriksi nosessa ja tailissa.

 

 

 

Pitkä, kantava nose kelluttaa lautaa pehmeässä lumessa. Lauta kapenee tailia kohden, mikä tuo lisää voimaa käännöksiin ja helpottaa tailin polkemista syvemmälle puuterilumessa.

 

 

 

POWERLITE CORE

Tähän tekstiä että mikä se on…