Yli 40€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus. Alle 40€ ostoskorin toimituskulut 4,90€ posti / matkahuolto

Ale!

Nitro

Nitro Santoku

499,00 

Halvin hinta aina! Lue Nitron hintatakuusta »

Poista

Tilatessasi siteiden asennuksen, kirjoita alla olevaan lisätietojakenttään kumpi jalka edellä lasket, ja tarvittaessa muut asennus toivomukset

Avaa kokotaulukko »

Santoku on freestyle-twin perinteisellä camberilla, joka pelittää niin vuorilla kuin kotimäen sessareillakin. Nitron vuoristokauriin Elias Elhardtin valinta.

Santokulla (japaniksi linkkuveitsi) teet jokaisesta mäestä henkilökohtaisen snowparkkisi. Sen lapiomaiset ja pitkät nose ja tail kelluttavat pehmeällä lumella, mutta tekevät Santokusta todella hauskan laskettavan missä vain. Santoku nähdään Nitron tiimiläisten käytössä niin eeppisillä big mountain -reissuilla kuin parkkilaskussakin.
Että mitä? Kyllä – Santokun nose ja tail ovat tavallista pidemmät ja kohtalaisen leveät. Ne kelluttavat puuterilumella, mutta tekevät laudasta myös poikkeuksellisen jibbailulaitteen.
Perinteinen camber antaa laudalle vakautta ja luotettavuutta. Sivuleikkaus on keskellä jyrkempi kuin laudan päissä. Se tekee Santokusta vaivattomasti laskettavan laudan, jolla on myös ilo ajaa syvää leikkaavaa käännöstä.
  • All terrain twin
  • Perinteinen trüe camber
  • Midwide-leveys
  • Rakenteessa laadukkaat palikat oikeissa paikoissa
  • Nopea, sintrattu pohja
  • All terrain flex, responsiivisuus 7/10

 

Nitro on ekologinen valinta. Tämän laudan puumateriaalin alkuperä on kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuissa, FSC-sertifioiduissa metsissä. Nitron lautatuotanto on 100% hiilineutraalia: CO2-päästöt on selvitetty, laskettu ja kompensoitu täysin.

Kokotaulukko

Näillä ohjeilla tilaat oikean kokoisen kengän:

1. Aseta sukallisen jalan kantapää seinää vasten.
2. Mittaa jalkapohjan pituus seinästä pisimmän varpaasi kärkeen.
3. Mittaa varmuuden varalta molemmat jalat, sillä ne voivat olla eri kokoiset.
4. Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1.0 cm. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko.

ESIMERKKI:
Jalkapohjan mitattu tarkka pituus on 27.3 cm 1.0 cm=28.3 cm. Oikea koko on mondo 28.5
Mondo=cm

Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1 cm, jos haluat napakat kengät. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko. Lisää 1,5 cm, jos haluat rennot ja mukavat kengät.

POWERLITE CORE

Tähän tekstiä että mikä se on…