Yli 40€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus. Alle 40€ ostoskorin toimituskulut 4,90€ posti / matkahuolto

Nitro

Smp

439,00 

Halvin hinta aina! Lue Nitron hintatakuusta »

Poista

Tilatessasi siteiden asennuksen, kirjoita alla olevaan lisätietojakenttään kumpi jalka edellä lasket, ja tarvittaessa muut asennus toivomukset

Avaa kokotaulukko »

Lauta kovaan ajoon, leppoisaan kikkailuun, putskupäiville ja parkkisessareille. SMP on vaihtoehto freestyle-twinilaudoille laskijalle, joka haluaa enemmän freetä sen stylen mukaan. Kyllä! Tähän hintaan ja tällä laskettavuudella varttuneempienkin kehäkettujen on aika laittaa ne 2000-luvun alun lankut varastoon ja ottaa SMP alle.

Malli

SMP on directional-lauta takapainoisella stanssilla ja vähän pidemmällä nosella. Se tuo toimivuutta syvään lumeen ja vakautta nopeaan rinnelaskuun, parkkiominaisuuksien silti kärsimättä. Midwide-leveänä SMP kantaa hyvin eri lumiolosuhteissa ja mahdollistaa syvät käännökset aina EU 44-45 -kenkäkokoon saakka.

Kääntösäde ja kääntyminen

SMP:ssä on ns. progressive sidecut, jonka kääntösäde on laudan keskellä tiukempi kuin lähestyessä nosea ja tailia. SMP on rento taittaa käännöksiin, mutta se pitää tiukat käännökset ja matalan carvingin hallussaan: Voit vaihtaa rennosta jibbailusta syvään carvingiin yhdessä hengenvedossa.

Camber

Cam-out -camber tuo eri lautasukupolvien parhaat ominaisuudet yhteen lautaan. Siteiden välissä on perinteinen camber, joka tuo lautaan vakautta, purevuutta ja hyvän popin. Camber kevenee matalaksi rockeriksi lähestyessä nosea ja tailia, mikä lisää laudan leikkisyyttä ja rentoa laskufiilistä.

 

POWERLITE CORE

Tähän tekstiä että mikä se on…