Yli 40€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus. Alle 40€ ostoskorin toimituskulut 4,90€ posti / matkahuolto

Ale!

Nitro

Nitro SMP Lumilautapaketti

479,00 

Halvin hinta aina! Lue Nitron hintatakuusta »

Poista

Tilatessasi siteiden asennuksen, kirjoita alla olevaan lisätietojakenttään kumpi jalka edellä lasket, ja tarvittaessa muut asennus toivomukset

Avaa kokotaulukko »

Lauta kovaan ajoon, leppoisaan kikkailuun, putskupäiville ja parkkisessareille. SMP on vaihtoehto freestyle-twinilaudoille laskijalle, joka haluaa enemmän freetä sen stylen mukaan. Kyllä! Tähän hintaan ja tällä laskettavuudella varttuneempienkin kehäkettujen on aika laittaa ne 2000-luvun alun lankut varastoon ja ottaa SMP alle.

Malli

SMP on directional-lauta takapainoisella stanssilla ja vähän pidemmällä nosella. Se tuo toimivuutta syvään lumeen ja vakautta nopeaan rinnelaskuun, parkkiominaisuuksien silti kärsimättä. Midwide-leveänä SMP kantaa hyvin eri lumiolosuhteissa ja mahdollistaa syvät käännökset aina EU 44-45 -kenkäkokoon saakka.

Kääntösäde ja kääntyminen

SMP:ssä on ns. progressive sidecut, jonka kääntösäde on laudan keskellä tiukempi kuin lähestyessä nosea ja tailia. SMP on rento taittaa käännöksiin, mutta se pitää tiukat käännökset ja matalan carvingin hallussaan: Voit vaihtaa rennosta jibbailusta syvään carvingiin yhdessä hengenvedossa.

Camber

Cam-out -camber tuo eri lautasukupolvien parhaat ominaisuudet yhteen lautaan. Siteiden välissä on perinteinen camber, joka tuo lautaan vakautta, purevuutta ja hyvän popin. Camber kevenee matalaksi rockeriksi lähestyessä nosea ja tailia, mikä lisää laudan leikkisyyttä ja rentoa laskufiilistä.

Nitro on ekologinen valinta. Tämän laudan puumateriaalin alkuperä on kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuissa, FSC-sertifioiduissa metsissä. Nitron lautatuotanto on 100% hiilineutraalia: CO2-päästöt on selvitetty, laskettu ja kompensoitu täysin.

Pakettiin kuuluva side RAMBLER

 

NÄIN TILAAT

  • Valitse ensin sopiva laudan mitta.
  • Tarkista siteen oikea koko allaolevasta taulukosta ja valitse oikea side koko.

 

TAULUKKO OIKEAN SIDEKOON VALINTAAN.

SITEEN KOKO M SITEEN KOKO L
Kenkä 7.0 – 10.5 US Kenkä 11.0 – 14.0 US
Kenkä 25.0 – 28.5 MP Kenkä 29.0 – 32.0 MP
Kenkä 38.5 – 43.5 EU Kenkä 44 – 48 EU

Kokotaulukko

Näillä ohjeilla tilaat oikean kokoisen kengän:

1. Aseta sukallisen jalan kantapää seinää vasten.
2. Mittaa jalkapohjan pituus seinästä pisimmän varpaasi kärkeen.
3. Mittaa varmuuden varalta molemmat jalat, sillä ne voivat olla eri kokoiset.
4. Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1.0 cm. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko.

ESIMERKKI:
Jalkapohjan mitattu tarkka pituus on 27.3 cm 1.0 cm=28.3 cm. Oikea koko on mondo 28.5
Mondo=cm

Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1 cm, jos haluat napakat kengät. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko. Lisää 1,5 cm, jos haluat rennot ja mukavat kengät.

POWERLITE CORE

Tähän tekstiä että mikä se on…