Yli 50€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus.

Ale!

Nitro

Nitro Team Gullwing

Alkuperäinen hinta oli: 539,00 €.Nykyinen hinta on: 269,00 €.

Halvin hinta aina! Lue Nitron hintatakuusta »

Poista

Tilatessasi siteiden asennuksen, kirjoita alla olevaan lisätietojakenttään kumpi jalka edellä lasket, ja tarvittaessa muut asennus toivomukset

Avaa kokotaulukko »

Team on lautamallistomme kivijalka. Mallilla on voitettu X Games- ja olympiakultaa, kuvattu freeride-elokuvia vuoristoissa ja pidetty läjäpäin hauskaa lähimmän kotikeskuksen parkissa.

Team Gullwing on anteeksiantavampi ja hauskempi versio Teamista, jonka perusversiossa on jäykempi ja haastavampi camber. Jos haluat laskea legendalla, mutta haluat pykälän verran helpomman version, valitse Team Gullwing.

Perus-Team on vakaampi kovissa vauhdeissa ja isoissa hypyissä. Team Gullwing loistaa, kun haluat pitää hauskaa rennommassa vauhdissa ja etsit laskuusi lisää leikkisyyttä, silti suorituskyvystä tinkimättä.

Hitaissa vauhdeissa Team Gullwing on todella helppo laskea ja  Gullwing-camberin laskutuntuma muuttuu tarkemmaksi, kun vauhti kasvaa ja laudan pohjaan kohdistuu enemmän painetta käännöksissä.

  • Nopea, sintrattu pohja.
  • Laadukas, kevyt ja kestävä puuydin.
  • Saatava myös WIDE-versiona

 

Nitro on ekologinen valinta. Tämän laudan puumateriaalin alkuperä on kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuissa, FSC-sertifioiduissa metsissä. Nitron lautatuotanto on 100% hiilineutraalia: CO2-päästöt on selvitetty, laskettu ja kompensoitu täysin.

Laukku lankulle? Tsekkaa lautabägimme täältä  – uusi lautasi kiittää! Hyvä lautalaukku helpottaa pakkaamista ja suojaa snoukkaa.

 

Kokotaulukko

Näillä ohjeilla tilaat oikean kokoisen kengän:

1. Aseta sukallisen jalan kantapää seinää vasten.
2. Mittaa jalkapohjan pituus seinästä pisimmän varpaasi kärkeen.
3. Mittaa varmuuden varalta molemmat jalat, sillä ne voivat olla eri kokoiset.
4. Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1.0 cm. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko.

ESIMERKKI:
Jalkapohjan mitattu tarkka pituus on 27.3 cm 1.0 cm=28.3 cm. Oikea koko on mondo 28.5
Mondo=cm

Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1 cm, jos haluat napakat kengät. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko. Lisää 1,5 cm, jos haluat rennot ja mukavat kengät.

POWERLITE CORE

Tähän tekstiä että mikä se on…