Yli 40€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus. Alle 40€ ostoskorin toimituskulut 4,90€ posti / matkahuolto

Ale!

Nitro

Victoria

549,00 

Halvin hinta aina! Lue Nitron hintatakuusta »

Poista

Tilatessasi siteiden asennuksen, kirjoita alla olevaan lisätietojakenttään kumpi jalka edellä lasket, ja tarvittaessa muut asennus toivomukset

Avaa kokotaulukko »

Victoria on naisten all mountain -lauta kovaan ajamiseen. Ehkä olet ensimmäisenä hisseillä päästäksesi korkkaamaan vasta-ajetut rinteet (lujaa), ehkä odotat talven banked slalom -kisoja…ehkä haluat vain parasta mitä all mountain -osastolla tarjotaan – tässä se on.

Victoriassa on perinteinen camber, joka on leikkaavin vaihtoehto. Tämä jalkavuus yhdessä laudan takaosaa kohti tiukentuvan sidecutin kanssa tuo vakautta ja hallittavuutta juuri koviin vauhteihin. Lauta on muihin Nitron malleihin verrattuna aggressiivisen napakka, joten se haluaa käskyttäjäkseen joko kokeneen laskijan tai sellaiseksi haluavan.

Mallissa on hyödynnetty Koroyd-materiaalia nosessa ja tailissa. Koroyd on myös suojapanssareissa käytetty erittäin jäykkä ja erittäin kevyt komposiittimateriaali. Se syö laudassa sen tärinää kovassa vauhdissa ja keventää painoa huomattavasti.

Victoriaan on luonnollisesti valittu Nitron nopein pohja, joten se tarjoaa hyvät lähdöt niin rinteissä kuin puuteriseinilläkin.

 

 

POWERLITE CORE

Tähän tekstiä että mikä se on…