Yli 40€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus. Alle 40€ ostoskorin toimituskulut 4,90€ posti / matkahuolto

Tsekkaa carving-kaahauksen spesiaalilaudat

Hyvin kääntyvä lauta on tyylin takana parkissa sekä pipessä ja tietysti rinnealueiden carvingkaahauksessa. Erityisesti ojitushommiin sopivat laudat tunnistat nyt merkistä Carving Crüe! Se tarkoittaa, että kyseinen Nitron lautamalli suorastaan kutsuu pitkiin ja syviin käännöksiin.

Malliston lujin tykki on Woodcarver, joka sopii erityisen hyvin carvingtykitykseen ilman, että kyseessä olisi laskijaa kuljettava juna. Woodcarver ei tee laskemisesta vaikeampaa, vaan sillä on helppo ottaa kantilla ajaminen haltuun. Napakan kiertojäykkyyden, mutta 7/10 -flexin tuloksena on erittäin mielenkiintoinen ja suorituskykyinen lauta, joka on makea ajaa käännökseen, jossa lauta pitää valitun linjan millimetrintarkasti.

Erityisesti naisten Carving Crüe -malli on uutuusmalli the Drop, joka on monipuolinen ja monelle sopiva all mountain / putikkalauta. Drop on selkälinjainen directional-lauta, jonka Cam-out -camber takaa tarkan pidon leikkaavissa käännöksissä, joihin lauta on helppo taittaa kääntymään. Siteiden kohdalla olevat Power podit purevat kantin varmasti kiinni kovaankin alustaan. Pidempi nose kelluuttaa lautaa putskulla, joten mitä tunturit ja vuoret vain tarjoavatkin, Dropilla olet valmis uusiin kokemuksiin.

Ennakkomallien perusteella kenties talven odotetuin malli on tämän kauden uutuusmalli Squash, eli meikäläisittäin Kössi. Demoversio nähtiin Eero Ettalan jaloissa jo edellistalvena niin Japanin putskureissulla kuin Talman parkkipätkissäkin, joten laudan monipuolisuutta ei varmaankaan tarvitse erikseen korostaa. Laskimme itsekin Squasheilla aina tilaisuuden tullen viime talvena ja voidaan sanoa, että tässä laudassa on moni asia todella, todella oikein. Täytyypä aivan miettiä:

  • Perinteinen Standard camber on aivan mahtava ajaa.
  • Kiertojäykkä lauta, joka ei ole pituussuunnassa ihan älyttömän tiukka = rento, mutta varma fiilis
  • Musta pohja on helppo huoltaa ja myös paikata ptexillä, sillä tällä tulee hakeuduttua putskulle vaikka riskillä.
  • Ajaton grafiikka ja muu ulkoasu tekevät mallista sellaisen, joka miellyttää silmää kaudesta toiseen.

Jos switchinä laskeminen ei ole välttämätöntä, niin tämä lauta palvelee erittäin monen mieltymyksen laskijoita aina vanhoista kehäketuista nuoren polven tyyppeihin, joille laskeminen on oikeasti AJAMISTA!