Yli 50€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus.

Nitro

Nitro – Doppelganger split

899,00 

Halvin hinta aina! Lue Nitron hintatakuusta »

Poista
Avaa kokotaulukko »

Doppelganger on kokeneen ja vaativan splittilaskijan valinta. Kevyt ja suorituskykyinen Doppelganger on ladattu täyteen teknisiä ratkaisuja ja muotoilua, jotka säästävät energiaa haikatessa ja pitävät sinut valmiina kohtaamaan kaikki olosuhteet alamäessä.

Splitboard, jolla on nautinto skinnata ja laskea. Cam out -camber ja mid wide -leveys tekevät laudasta ketterän, mutta varman laskukaverin keliin kuin keliin ja lumelle kuin lumelle. Sidecut on suora siteiden välillä, mikä tekee laudasta helpomman skinnattavan jäisellä alustalla.

Nosessa ja tailissa on hyödynnetty Koroydia. Se on esimerkiksi korkeatasoisissa suojapanssareissa ja kypärissä käytetty erittäin jäykkä ja erittäin kevyt komposiittimateriaali. Jopa 70% balsapuuta kevyempi Koroyd vähentää laudassa nosen ja tailin tärinää kovassa vauhdissa, ja keventää painoa huomattavasti ilman kompromisseja rakenteen kestossa.

Flex 8/10.

  • Toimii hyvin ja varmasti myös hoidetuissa rinteissä.
  • Voilé-yhteensopivat insertit.
  • Ei ruuveja tai muuta tilpehööriä pohjapuolella.
  • Tehdasmuotoillut Nitro X Kohla Skinit saatavilla joka mitalle. 

Nitro Doppelganger on luistovoideltu tehtaalla 100% biohajoavalla voiteella.

Diamond laminates: Rakenteessa hyödynnetyt hiilikuitulevyt lisäävät laudat napakkuutta ja tekevät siitä elävämmän, voimakkaamman laskukokemuksen.

Sintered speed Formula HD base: Nopea sintrattu pohja. Helppo voidella, helppo saada vauhtiin.

Cam-out -camber: Napakka ja leikkaava jalkavuus siteiden välissä kevenee rockeriksi ennen nosea ja tailia. Täydellinen yhdistelmä kanttipitoa ja leikkisyyttä.

Progressive sidecut: Laudan sivuleikkaus on etuosassa pidempi, ja se kiristyy tailia kohti. Lauta on helppo taittaa käännökseen, ja tiukempi sivuleikkaus laudan tasaosassa antaa käännöksen loppuun ja kantinvaihtoon makeaa potkua.

Nitro on ekologinen valinta. Tämän laudan puumateriaalin alkuperä on kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuissa, FSC-sertifioiduissa metsissä.

Nitron lautatuotanto on 100% hiilineutraalia: CO2-päästöt on selvitetty, laskettu ja kompensoitu täysin. Lumilautatuotanto tapahtuu 100% auringoenergialla.

Lisäksi Nitron lumilautatuotannossa hyödynnetään vesiohenteisia musteita, kierrätettyjä raakamateriaaleja sekä kierrätettyä terästä kanteissa.

Kokotaulukko

Näillä ohjeilla tilaat oikean kokoisen kengän:

1. Aseta sukallisen jalan kantapää seinää vasten.
2. Mittaa jalkapohjan pituus seinästä pisimmän varpaasi kärkeen.
3. Mittaa varmuuden varalta molemmat jalat, sillä ne voivat olla eri kokoiset.
4. Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1.0 cm. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko.

ESIMERKKI:
Jalkapohjan mitattu tarkka pituus on 27.3 cm 1.0 cm=28.3 cm. Oikea koko on mondo 28.5
Mondo=cm

Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1 cm, jos haluat napakat kengät. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko. Lisää 1,5 cm, jos haluat rennot ja mukavat kengät.

POWERLITE CORE

Tähän tekstiä että mikä se on…