Yli 50€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus.

Ale!

Nitro

Nitro – Alternator

Alkuperäinen hinta oli: 599,00 €.Nykyinen hinta on: 429,00 €.

Halvin hinta aina! Lue Nitron hintatakuusta »

Poista

Tilatessasi siteiden asennuksen, kirjoita alla olevaan lisätietojakenttään kumpi jalka edellä lasket, ja tarvittaessa muut asennus toivomukset

Avaa kokotaulukko »

Alternator on backcountry-sensaation Jared Elstonin, Nitron pitkäaikaisen pron Griffin Siebertin ja Nitron perustajan Tommy Delagon ratkaisu pehmeällä lumella suorituskykyistä freestyle-lumilautaa etsiville.

Alternator on Nitron lumilautojen kenties odotetuin uutuus kaudelle 2024. Se yhdistää parhaat ominaisuudet backcountry freestyleä mielessä pitäen huippusuosituista Banker-, Team- ja Mountain-lumilautamalleista.

Alternatorin pitkä nose kelluuttaa puuterilumella ja tuo vakautta kovin vauhteihin. Tailin riittävä pyöristys tuo mielenrauhaa ländeihin pehmeällä lumella. Leikkaava camber ja laadukas rakenne tekevät siitä mahtavan laskea myös hoidetuilla rinteillä. Jared Elstonin sanoin Alternator toimiikin kaikkialla takamaastosta sidehitteihin ja leikkavaan rinnelaskuun.

Powerlite Core: Nitron Powercore-ydin kevennettynä valikoidulla poppelipuulla, eli kotoisammin haavalla.

Reflex core profile: Laudan kansi on ohennettu siteiden välissä. Tämä helpottaa hallittavuutta ja vähentää kiertojäykkyyttä, mikä auttaa laudan hallintaa käännöksen alusta loppuun.

Diamond band: Laudan rakenteeseen on lisätty hiilikuitua laudan koko mitalle nosesta tailiin.  Tämä äärimmäisen kevyt ja kestävä ratkaisu edistää laudan hallittavuutta.

Sintered Speed Formula 2.0. Nanoteknologialla tehty vahvakyllästys pohjassa tekee siitä äärimmäisen nopean kaikissa lumiolosuhteissa. Löytyy Nitron parhaista lautamalleista.

Trüe camber: Perinteinen jalkavuus yltää sivuleikkauksen päästä päähän: tarkin, responsiivisin ja leikkaavin camber.

Dual degressive sidecut: Lumilaudan sivuleikkauksessa yhdistyy lyhyempi kääntösäde keskellä ja pidemmän kääntösäteen leikkaus laudan päissä. Rennoin ja leikkisin vaihtoehto.

Nitron lumilaudat voidellaan tehtaalla aidolla, ekologisella ja biohajoavalla luistovoiteella.

Nitro on ekologinen valinta. Tämän laudan puumateriaalin alkuperä on kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuissa, FSC-sertifioiduissa metsissä. Nitron lautatuotanto on 100% hiilineutraalia: CO2-päästöt on selvitetty, laskettu ja kompensoitu täysin.

Kokotaulukko

Näillä ohjeilla tilaat oikean kokoisen kengän:

1. Aseta sukallisen jalan kantapää seinää vasten.
2. Mittaa jalkapohjan pituus seinästä pisimmän varpaasi kärkeen.
3. Mittaa varmuuden varalta molemmat jalat, sillä ne voivat olla eri kokoiset.
4. Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1.0 cm. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko.

ESIMERKKI:
Jalkapohjan mitattu tarkka pituus on 27.3 cm 1.0 cm=28.3 cm. Oikea koko on mondo 28.5
Mondo=cm

Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1 cm, jos haluat napakat kengät. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko. Lisää 1,5 cm, jos haluat rennot ja mukavat kengät.

POWERLITE CORE

Tähän tekstiä että mikä se on…