Yli 50€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus.

Ale!

Nitro

Nitro – Quiver Basher

Alkuperäinen hinta oli: 669,00 €.Nykyinen hinta on: 499,00 €.

Halvin hinta aina! Lue Nitron hintatakuusta »

Poista

Tilatessasi siteiden asennuksen, kirjoita alla olevaan lisätietojakenttään kumpi jalka edellä lasket, ja tarvittaessa muut asennus toivomukset

Avaa kokotaulukko »

Nitro Basher on 100% fiilistä ja siitähän lumilautailussa on kyse! Basherin  tekniset yksityiskohdat ja muotoilu kohottavat tunnelmaa, fiilis kannustaa yrittämään uusia juttuja mäessä, ja edelleen nämä tekniset yksityiskohdat ja muotoilu auttavat onnistumaan uusissa jutuissa. Thank you snowboarding!

Basher on Quiver-sarjan freestyle-lauta. Se kaappaa Nitron Optisym-mallista Friendly Freestyle -idean ja vie sen backcountry-lumille. Toki Basherin suunnittelu ja ratkaisut tekevät freestyle-laskemisesta inspiroivaa aivan kaikissa olosuhteissa. Basherin tekniset ratkaisut ja muotoilu ovat jotain aivan uutta freestyle-lautojen saralla. Malli on nähty mm. Levin ihmeen Zenja Potapovin komennossa.

Mitä Basher sitten pitää sisällään? Basherin nose ja tail ovat 3D-muotoillut. Kupera pohja nosessa ja tailissa tekee buttereista ja kaikenlaisesta jibbailusta inspiroivampaa. 3D-muoto yltää kantin contact pointtiin (eli laudan leveimpään kohtaan) mikä vähentää kantin tarraamista kikkaillessa. Basher on myös wide-leveä, eli se sopii isonkin laskukengän omistajalle, ja kaikille muille se mahdollistaa nautinnollisen syvät käännökset.

Basher on asymmetrinen, eli laudan sivuleikkaus on tiukempi selkäpuolella. Asymmetrisyys tasapainottaa kääntymistä vatsa- ja selkäpuolien välillä ja tuo uutta fiilistä lumilautailun rytmitykseen.

Nitro Basher on luistovoideltu tehtaalla 100% biohajoavalla voiteella.

Power Core II: Puuytimen pääpuulaji on poppeli, eli kotoisammin haapa. Se tekee laudasta kevyen. Power Core II -ytimessä kestävyyttä ja laudan poppia on lisätty laudan mittaisilla pyökkitangoilla.

Reflex core profile: Laudan kansi on ohennettu siteiden välissä. Tämä helpottaa hallittavuutta ja vähentää kiertojäykkyyttä, mikä auttaa laudan hallintaa käännöksen alusta loppuun.

Bi-lite laminates: Laudan puuydin on laminoitu kahteen suuntaan: Tämä tarjoaa kestävyyttä ja erinomaisen laskutuntuman.

Flat-out -rocker: Pohjan jalkavuus on tasainen ja se kevenee rockeriksi ennen nosea ja tailia. Tällainen lauta on vakaa ja ennustettava laskea, ja se kannustaa oppimaan uusia asioita mäessä.

Sintered speed Formula HD base: Nopea sintrattu pohja. Helppo voidella, helppo saada vauhtiin.

Dual degressive sidecut: Lumilaudan sivuleikkauksessa yhdistyy lyhyempi kääntösäde keskellä ja pidemmän kääntösäteen leikkaus laudan päissä. Rennoin ja leikkisin vaihtoehto.

Nitro on ekologinen valinta. Tämän laudan puumateriaalin alkuperä on kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuissa, FSC-sertifioiduissa metsissä.

Nitron lautatuotanto on 100% hiilineutraalia: CO2-päästöt on selvitetty, laskettu ja kompensoitu täysin. Lumilautatuotanto tapahtuu 100% auringoenergialla.

Lisäksi Nitron lumilautatuotannossa hyödynnetään vesiohenteisia musteita, kierrätettyjä raakamateriaaleja sekä kierrätettyä terästä kanteissa.

 

Kokotaulukko

Näillä ohjeilla tilaat oikean kokoisen kengän:

1. Aseta sukallisen jalan kantapää seinää vasten.
2. Mittaa jalkapohjan pituus seinästä pisimmän varpaasi kärkeen.
3. Mittaa varmuuden varalta molemmat jalat, sillä ne voivat olla eri kokoiset.
4. Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1.0 cm. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko.

ESIMERKKI:
Jalkapohjan mitattu tarkka pituus on 27.3 cm 1.0 cm=28.3 cm. Oikea koko on mondo 28.5
Mondo=cm

Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1 cm, jos haluat napakat kengät. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko. Lisää 1,5 cm, jos haluat rennot ja mukavat kengät.

POWERLITE CORE

Tähän tekstiä että mikä se on…