Yli 50€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus.

Ale!

Nitro

Nitro – Team Pro X Marcus Kleveland

Alkuperäinen hinta oli: 669,00 €.Nykyinen hinta on: 449,00 €.

Halvin hinta aina! Lue Nitron hintatakuusta »

Poista

Tilatessasi siteiden asennuksen, kirjoita alla olevaan lisätietojakenttään kumpi jalka edellä lasket, ja tarvittaessa muut asennus toivomukset

Avaa kokotaulukko »

Laske samalla laudalla kuin Marcus Kleveland! Marcus Klevelandin pro modelin grafiikka kumartaa hänen kotikeskukselleen Dombåsille. Viikinkihahmo ankkurihississä edustaa Marcusta itseään, fiilistelemässä Dombåsin auringonlaskun värjäämän taivaan alla.

Team Pro on huippuunsa viritetty versio monelle tutusta Team-mallista: Hiilikuituvahvikkeet koko laudan mitalla lisäävät poppia ja herkkyyttä laudan vastaamiseen laskijan liikkeisiin. Team Pro:ssa on myös Nitron nopein pohjamateriaali.

Team on maailmalla suosituin Nitron lautamalli ja se nähdään pro-laskijoiden käytössä niin parkissa kuin vuorillakin. Jos pidät Teamista, mutta haluat boostia sekä nopeuteen että laskutuntumaan, valintasi on Team Pro.

Sheipiltään Team Pro on directional twin. Siteiden setback lisää nosen pituutta, mikä tuo vakautta kovin vauhteihin ja parantaa kelluvuutta puuterilumella

Team Pro:sta löytyy mitat naisille ja nuorille – jos haluat kaikissa olosuhteissa toimivan pro-luokan lumilaudan, tsekkaa Team Pro!

Lauta on luistovoideltu tehtaalla 100% biohajoavalla voiteella.

Powerlite Core: Nitron kevein Powercore-ydin kevennettynä valikoidulla poppelipuulla, eli kotoisammin haavalla.

Reflex core profile: Laudan kansi on ohennettu siteiden välissä. Tämä helpottaa hallittavuutta ja vähentää kiertojäykkyyttä, mikä auttaa laudan hallintaa käännöksen alusta loppuun.

Bi-lite laminates: Laudan puuydin on laminoitu kahteen suuntaan: Tämä tarjoaa kestävyyttä ja erinomaisen laskutuntuman.

Diamond band: Laudan rakenteeseen on lisätty hiilikuitua laudan koko mitalle nosesta tailiin.  Tämä äärimmäisen kevyt ja kestävä ratkaisu edistää laudan hallittavuutta.

Sintered Speed Formula 2.0. Nanoteknologialla tehty vahvakyllästys pohjassa tekee siitä äärimmäisen nopean kaikissa lumiolosuhteissa. Löytyy Nitron parhaista lautamalleista.

Trüe camber: Perinteinen jalkavuus yltää sivuleikkauksen päästä päähän: tarkin, responsiivisin ja leikkaavin camber.

Dual degressive sidecut: Lumilaudan sivuleikkauksessa yhdistyy lyhyempi kääntösäde keskellä ja pidemmän kääntösäteen leikkaus laudan päissä. Rennoin ja leikkisin vaihtoehto.

Nitro on ekologinen valinta. Tämän laudan puumateriaalin alkuperä on kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuissa, FSC-sertifioiduissa metsissä.

Nitron lautatuotanto on 100% hiilineutraalia: CO2-päästöt on selvitetty, laskettu ja kompensoitu täysin. Lumilautatuotanto tapahtuu 100% auringoenergialla.

Lisäksi Nitron lumilautatuotannossa hyödynnetään vesiohenteisia musteita, kierrätettyjä raakamateriaaleja sekä kierrätettyä terästä kanteissa.

Kokotaulukko

Näillä ohjeilla tilaat oikean kokoisen kengän:

1. Aseta sukallisen jalan kantapää seinää vasten.
2. Mittaa jalkapohjan pituus seinästä pisimmän varpaasi kärkeen.
3. Mittaa varmuuden varalta molemmat jalat, sillä ne voivat olla eri kokoiset.
4. Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1.0 cm. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko.

ESIMERKKI:
Jalkapohjan mitattu tarkka pituus on 27.3 cm 1.0 cm=28.3 cm. Oikea koko on mondo 28.5
Mondo=cm

Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1 cm, jos haluat napakat kengät. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko. Lisää 1,5 cm, jos haluat rennot ja mukavat kengät.

POWERLITE CORE

Tähän tekstiä että mikä se on…