Yli 50€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus.

Ale!

Nitro

Nitro Pantera

Alkuperäinen hinta oli: 759,00 €.Nykyinen hinta on: 649,00 €.

Halvin hinta aina! Lue Nitron hintatakuusta »

Poista

Tilatessasi siteiden asennuksen, kirjoita alla olevaan lisätietojakenttään kumpi jalka edellä lasket, ja tarvittaessa muut asennus toivomukset

Avaa kokotaulukko »

Lumilautaversio F1-autosta: Raaka voimaa käännöksiin ja nopeutta, jota et ole ennen kokenut. Tämä malli on suunniteltu vain ja ainostaan kovaan ajoon. Se tarjoaa laskijalle täydellisen kanttipidon hallinnan. Laudan flex rating on 9/10, mutta se on saavutettu laudan luonnollista tuntumaa menettämättä Nitron kolmeen suuntaan laminoidun rakenteen ja hiilikuituvahvikkeiden ansiosta.

Panteran saa midwide- ja wide-versioina, joten pääset nauttimaan tarkoista käännöksistä mahdollisimman syvään taitettuina.

 

Powerlite Core: Nitron Powercore-ydin kevennettynä valikoidulla poppelipuulla, eli kotoisammin haavalla.

Reflex core profile: Laudan kansi on ohennettu siteiden välissä. Tämä helpottaa hallittavuutta ja vähentää kiertojäykkyyttä, mikä auttaa laudan hallintaa käännöksen alusta loppuun.

Tri-lite laminates: Laudan puuydin on laminoitu kolmeen suuntaan: paras kääntyvyys ja vaste laskijan liikkeeseen.

Diamond band: Laudan rakenteeseen on lisätty hiilikuitua laudan koko mitalle nosesta tailiin.  Tämä äärimmäisen kevyt ja kestävä ratkaisu edistää laudan hallittavuutta.

Sintered Speed Formula 2.0. Nanoteknologialla tehty vahvakyllästys pohjassa tekee siitä äärimmäisen nopean kaikissa lumiolosuhteissa. Löytyy Nitron parhaista lautamalleista.

Progressive sidecut: Laudan sivuleikkaus on etuosassa pidempi, ja se kiristyy tailia kohti. Lauta on helppo taittaa käännökseen, ja tiukempi sivuleikkaus laudan tasaosassa antaa käännöksen loppuun ja kantinvaihtoon makeaa potkua.

Lauta on luistovoideltu tehtaalla 100% biohajoavalla voiteella.

Nitro on ekologinen valinta. Tämän laudan puumateriaalin alkuperä on kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuissa, FSC-sertifioiduissa metsissä. Nitron lautatuotanto on 100% hiilineutraalia: CO2-päästöt on selvitetty, laskettu ja kompensoitu täysin.

Kokotaulukko

Näillä ohjeilla tilaat oikean kokoisen kengän:

1. Aseta sukallisen jalan kantapää seinää vasten.
2. Mittaa jalkapohjan pituus seinästä pisimmän varpaasi kärkeen.
3. Mittaa varmuuden varalta molemmat jalat, sillä ne voivat olla eri kokoiset.
4. Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1.0 cm. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko.

ESIMERKKI:
Jalkapohjan mitattu tarkka pituus on 27.3 cm 1.0 cm=28.3 cm. Oikea koko on mondo 28.5
Mondo=cm

Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1 cm, jos haluat napakat kengät. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko. Lisää 1,5 cm, jos haluat rennot ja mukavat kengät.

POWERLITE CORE

Tähän tekstiä että mikä se on…