Yli 50€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus.

Ale!

Nitro

Nitro – Quiver Cannon

479,00 

Halvin hinta aina! Lue Nitron hintatakuusta »

Poista

Tilatessasi siteiden asennuksen, kirjoita alla olevaan lisätietojakenttään kumpi jalka edellä lasket, ja tarvittaessa muut asennus toivomukset

Avaa kokotaulukko »

Cannon on näyttävä swallowtail-puuterilauta, joka on täysin omassa elementissään myös hoidetuissa rinteissä. Mitoissa 173 ja 203 saatavana olevan Cannonin tehopituus (kovalla alustalla lumeen osuva mitta) on selvästi laudan pituutta lyhyempi, mikä tekee mallista kokoisekseen ketterän laskettavan.

Cannon 173 palveleekin vaikkapa ainoana lumilautana ja joka paikan höylänä. Pidempi 203cm lauta vaatii jo enemmän käskytystä, mutta tuo sitäkin enemmän elämyksiä myös Suomen olosuhteisiin. Midwide-leveät Cannonit kutsuvat laskemaan leikkaavaa käännöstä ja pitämään hauskaa hyvässä vauhdissa kaikkialla.

Cannon molemmissa pituuksissa pitää vauhdin ylllä pehmeällä lumella myös loivissa rinteissä, joten se muuttaa täysin käsityksen siitä, mitkä paikat tutussakin keskuksessa ovat ”hissiputikkaa.” Ja tokihan Cannonien halitijat saavat helposti juttuseuraa sekä varauksetonta, perusteltua ihailua.

Nitro Cannon on luistovoideltu tehtaalla 100% biohajoavalla voiteella.

Progressive sidecut: Laudan sivuleikkaus on etuosassa pidempi, ja se kiristyy tailia kohti. Lauta on helppo taittaa käännökseen, ja tiukempi sivuleikkaus laudan tasaosassa antaa käännöksen loppuun ja kantinvaihtoon makeaa potkua.

Cam-out -camber: Napakka ja leikkaava jalkavuus siteiden välissä kevenee rockeriksi ennen nosea ja tailia. Täydellinen yhdistelmä kanttipitoa ja leikkisyyttä.

Power Core II: Puuytimen pääpuulaji on poppeli, eli kotoisammin haapa. Se tekee laudasta kevyen. Power Core II -ytimessä kestävyyttä ja laudan poppia on lisätty laudan mittaisilla pyökkitangoilla.

Bi-lite laminates: Laudan puuydin on laminoitu kahteen suuntaan: Tämä tarjoaa kestävyyttä ja erinomaisen laskutuntuman.

Sintered speed Formula HD base: Nopea sintrattu pohja. Helppo voidella, helppo saada vauhtiin.

Nitro on ekologinen valinta. Tämän laudan puumateriaalin alkuperä on kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuissa, FSC-sertifioiduissa metsissä.

Nitron lautatuotanto on 100% hiilineutraalia: CO2-päästöt on selvitetty, laskettu ja kompensoitu täysin. Lumilautatuotanto tapahtuu 100% auringoenergialla.

Lisäksi Nitron lumilautatuotannossa hyödynnetään vesiohenteisia musteita, kierrätettyjä raakamateriaaleja sekä kierrätettyä terästä kanteissa.

 

Kokotaulukko

Näillä ohjeilla tilaat oikean kokoisen kengän:

1. Aseta sukallisen jalan kantapää seinää vasten.
2. Mittaa jalkapohjan pituus seinästä pisimmän varpaasi kärkeen.
3. Mittaa varmuuden varalta molemmat jalat, sillä ne voivat olla eri kokoiset.
4. Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1.0 cm. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko.

ESIMERKKI:
Jalkapohjan mitattu tarkka pituus on 27.3 cm 1.0 cm=28.3 cm. Oikea koko on mondo 28.5
Mondo=cm

Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1 cm, jos haluat napakat kengät. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko. Lisää 1,5 cm, jos haluat rennot ja mukavat kengät.

POWERLITE CORE

Tähän tekstiä että mikä se on…