Yli 50€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus.

Ale!

Nitro

Nitro – Quiver x Konvoi surfer 143

Alkuperäinen hinta oli: 559,00 €.Nykyinen hinta on: 499,00 €.

Halvin hinta aina! Lue Nitron hintatakuusta »

Poista

Tilatessasi siteiden asennuksen, kirjoita alla olevaan lisätietojakenttään kumpi jalka edellä lasket, ja tarvittaessa muut asennus toivomukset

Avaa kokotaulukko »

Nitron ja saksalaisen pieniin valmistuseriin keskittyneen snoukka/snowsurf -valmistajan Konvoin yhteinen lumisurffi. Konvoin sheippausosaaminen ja Nitron materiaalit sekä tuotanto ovat täysin lyömätön yhdistelmä. Tämä snowsurf sopii kaikille – miehille, naisille, nuorille, vasta-alkajille ja kokeneille surffaajille.

Konvoi on kehittänyt omanlaisen 3D-muodon sen lumisurffien pohjaan. Reunojen pykälät pitävät käännöksen otteessaan ja mahdollistavat jopa siirtymät kovemmilla alustoilla. Voimakas rocker-muoto sekä kelluttaa että tuo laskemiseen ketteryyttä. Laudassa on napakka puuydin.

Kuten Nitron lumilaudat, tämä lumisurffi on valmistettu puumateriaalista, jonka alkuperä on kestävän kehityksen metsissä ja sillä on FSC-serifiointi. Myös lumisurffin pohja on tuttu Nitron lumilaudoista ja se on luistovoideltu valmiiksi tehtaalla 100% biohajoavalla voiteella.

Lumisurffaus on valtavan hauskaa, on edessä sitten pieni vaaran laita tai lupaavana aukeava jyrkkä siivu tunturia. Ei siteitä, ei mitään ylimääräistä – vain sinä, mäki ja surffisi.

143cm lumisurffi on ketterä, ja se liukuu sekä kelluu luotettavasti sen leveyden ja nopean pohjan ansiosta.

Nitro X Konvoi

Tommy Delago on toinen Nitron perustajista (vuonna 1989!) ja vastaa edelleen pitkälti Nitron lautamallien kehityksestä yhteistyössä tiimiläisten kanssa. Tommy ja toinen aikansa pioneeri, Konvoin perustaja Ben Dietermann suunnittelivat tämän mallin ja sheipin yhdessä. Tarina kertoo, että tyyppien protoilussa käytiin läpi iso nippu sheippejä välillä 140-200 senttiä. Päräyttävien snowsurffien testilaskut Alppien puuterilumilla on varmasti raskasta työtä, mutta jonkun sekin on tehtävä  – tulos on tässä, ja toimii myös Suomiputikalla.

  • Nitron Powercore-ydin ja Bi-lite -laminointi samoista puista ja materiaaleista kuin sen lumilaudatkin.
  • Nitron parkkilaudoista tuttu, kestävä ja helposti huollettava extrudoitu pohja.
  • Luistovoideltu tehtaalla 100% biohajoavalla vahalla.

 

Nitro on ekologinen valinta. Tämän laudan puumateriaalin alkuperä on kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuissa, FSC-sertifioiduissa metsissä. Nitron lautatuotanto on 100% hiilineutraalia: CO2-päästöt on selvitetty, laskettu ja kompensoitu täysin.

 

 

 

 

Kokotaulukko

Näillä ohjeilla tilaat oikean kokoisen kengän:

1. Aseta sukallisen jalan kantapää seinää vasten.
2. Mittaa jalkapohjan pituus seinästä pisimmän varpaasi kärkeen.
3. Mittaa varmuuden varalta molemmat jalat, sillä ne voivat olla eri kokoiset.
4. Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1.0 cm. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko.

ESIMERKKI:
Jalkapohjan mitattu tarkka pituus on 27.3 cm 1.0 cm=28.3 cm. Oikea koko on mondo 28.5
Mondo=cm

Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1 cm, jos haluat napakat kengät. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko. Lisää 1,5 cm, jos haluat rennot ja mukavat kengät.

POWERLITE CORE

Tähän tekstiä että mikä se on…