Yli 50€ ostoksille ilmainen toimitus ja palautus.

Nitro

Vauhti -Pure One Cold Liquid Glide 100ml

24,90 

Halvin hinta aina! Lue Nitron hintatakuusta »

Varastossa

Avaa kokotaulukko »

Nestemäinen, laadukas luistovoide kylmälle kelille -2 pakkasasteesta -15 asteeseen. Toimii käytännössä koko laskukauden märän lumen kevätkelejä ja kovimpia pakkasia lukuunottamatta.

Pure One -luistovoiteiden toiminta ja erinomainen kulutuskestävyys perustuu korkealuokkaisiin liuottimiin ja kilpahiihdossa käytettäviin voideraaka-aineisiin. One-sarjan voiteet ovat toimiva ja luotettava. Jos haluat mahdollisimman kovan luistopinnan, tutustu myös Pure Up -luistovoiteisiin, joissa on vielä enemmän voitelun kestoa ja toimintaa edistäviä raaka-aineita.

Käytä Clean & glide -hoitoainetta tai Base cleaner -puhdistusainetta ennen varsinaisen luistovoiteen levittämistä, sillä erilaiset epäpuhtaudet heikentävät luistovoiteiden kiinnittymistä laudan pohjaan.

  1. Ravista purkkia hyvin. Paina sieni pohjaa vasten ja purista pulloa kevyesti, jolloin sienen alla oleva venttiili aukeaa.
  2. Levitä tasainen kerros koko pohjan alueelle ja anna kuivua mahdollisimman pitkään.
  3. Kiinnitä voide pohjaan harjaamalla nylonharjalla niin vimmatusti.

 

Vauhdin voitelutuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta. Vauhdin tuotannon ilmastovaikutukset on hyvitetty aivan kuten Nitrollakin.

Tiesitkö, että Vauhti Speed Oy on mahdollisesti maailman vanhin edelleen toiminnassa oleva suksivoidevalmistaja? Vauhti on markkinajohtaja Suomessa ja kansainvälisesti tunnettu voiteluteknologian kehittäjä, jolla on yli tuhat jakelupistettä 14 maassa.

 

Kokotaulukko

Näillä ohjeilla tilaat oikean kokoisen kengän:

1. Aseta sukallisen jalan kantapää seinää vasten.
2. Mittaa jalkapohjan pituus seinästä pisimmän varpaasi kärkeen.
3. Mittaa varmuuden varalta molemmat jalat, sillä ne voivat olla eri kokoiset.
4. Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1.0 cm. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko.

ESIMERKKI:
Jalkapohjan mitattu tarkka pituus on 27.3 cm 1.0 cm=28.3 cm. Oikea koko on mondo 28.5
Mondo=cm

Lisää jalkapohjan mitattuun pituuteen 1 cm, jos haluat napakat kengät. Tuloksena on kokotaulukkomme mondo-koko. Lisää 1,5 cm, jos haluat rennot ja mukavat kengät.

POWERLITE CORE

Tähän tekstiä että mikä se on…